Jonay Pineda Skallak

Var kommer Jonay ifrån?

Jonay Pineda Skallak; Jonay är hemmahörande i Farsta, som omfattar Stockholmsförorten Hökarängen. Han är också utexaminerad från Tyresö universitet. Taelgia, SVT:s nya läktare, medverkar Jonay Pineda Skallak som är ganska aktuell. Hitta mer om Jonays tidiga liv, hans roll i Winter Bay, guldbaggen, hans kroppsbyggnad och mer i denna omfattande profil.

Jonay Pineda Skallak
Jonay Pineda Skallak

Vem porträtterade Jonay i Winter Bay?

Den svenska kultklassikern Winter Bay från 1996 gjordes om av Netflix 2021. Jonay gjorde rollen som Sluggo i den Alexis Almström-regisserade bilden. Finns det en guldbagge för Jonay Pineda Skallak?
En guldbagge har tilldelats Jonay. För sin insats som Sluggo i Winter Bay vann han priset för bästa manliga biroll 2022.

Så, Jonay fick rollen som huvudrollsinnehavaren i Vinterviken. Jonay sa att han var en “stökig unge” utan lust att bli skådespelare i en intervju med Mitti. Livet fortsatte med att han jobbade på en flyttfirma.
En uppdatering på sociala medier ändrade dock händelseförloppet. En kompis till honom lade märke till en reklam som castade artister för en Netflix-produktion och satte upp en audition för honom. Först fick Jonay kalla fötter och tackade faktiskt nej till provspelningen två gånger. Men till slut grott han, och resten är, som de säger, historia.

– Det var den roligaste upplevelsen jag någonsin har haft, sa Jonay Mitti.

Jonay arbetar inte längre för flyttfirman och ägnar nu sin tid och energi helt åt att skådespeleri. Han har en ny film som kommer ut 2025.

Jonay har fått rollen som “bad boy” två gånger, så han kan ha lite relevant bakgrundskunskap. Jonay avslöjade för oss i sin intervju med Mitti att han har fått diagnosen ADHD och att det har haft en negativ inverkan på hans akademiska prestation.
Jag brukade vara en tönt. Det var väldigt mycket våld. En gång ringde de och anklagade mig för något som hade hänt i skolan medan jag var sjuk hemma med magont och kräks. Jonay informerade Mitti om att saker och ting hade kommit till den punkten.

Jonay Pineda Skallak
Jonay Pineda Skallak

vid samma intervju förklarar Jonay Pineda Skallak att han fortfarande stoppas och genomsöks av polisen på Hökarängen.

See also  Kim Bergstrands frånvaro: En reflektion på den mänskliga sidan av fotbollsträning

Hur är Jonay Pineda Skallaks längd?

Något som googlas mycket är “Jonay Pineda Skallak höjd”, alltså hans längd. Kan det vara så att Vinterviken-beundrare som bor i andra länder än Sverige är de som är intresserade av vårt svenska stjärnskott?

Enligt en kommentar som Jonay Pineda Skallak gjort till Nyheter24 är han hela 185 cm lång. Under alla omständigheter är denna information relevant.