Märta Elander Wistén Ålder

Märta Elander Wistén Ålder; Märta Elander Wistén fyller 34 år våren 2024; hennes födelsedag är den 25 april 1990.

Märta Elander Wistén Ålder
Märta Elander Wistén Ålder

Stämmer det att Märta Elander Wistén red?

Före detta hoppryttare Märta Elander Wistén. Enligt Svenska Damförbundet tävlade hon i junior-EM 2007 och tog hem guldet till Sverige.
Märta Elander Wisténs förfäder kan spåras tillbaka till Göteborgs stad. Expressen hävdar att hennes morfar, Per Elander, under 1990-talet ägde 30 procent av aktierna i Elanders i Mölndal, företaget som svarade för en betydande del av världens telefonkatalogutskrift.

När Märtas pappa, Per Elander, gick bort 1993, ärvde Märtas mamma, Karin Elander, tillsammans med sina två syskon en rejäl summa. Expressen hävdar att hans familj tjänat uppskattningsvis 100 miljoner svenska kronor (SEK) i ekonomiska vinster.

Märtas mamma och hennes två syskon delade sannolikt på sin mormors förmögenhet efter hennes död.

Hade Märta Elander Wistén en man?

Märta Elander Wistén gifte sig med sin exman den 15 juni 2019. Men bara sju korta månader senare gick de igenom en skilsmässaanmälan.

Kan du berätta om Märta Elander Wistén är mamma?
Märta Elander Wistén har inga biologiska barn, men hon har adopterat Emilie Stordalen, Henrik Anker Stordalen och Jakob Anker Stordalen från sin koppling till den norske hotellmogulen Petter Stordalen.

Med Märta Elander Wistén och Petter Stordalens 40 miljoner dollars arv har de råd att bo i en 40 miljoner dollar lägenhet.

Märta Elander Wistén Ålder
Märta Elander Wistén Ålder

Var korsade Märta Elander Wistén och Petter Stordalen först?

Märta Elander Wistén och Petter Stordalen träffades mitt i den pågående epidemin våren 2020, inte långt efter att var och en av dem hade skilt sig från sina respektive makar.

See also  Att reda ut gåtan: De mystiska initialerna och den svenska kopplingen i Disneys Lady och Lufsen Jm Eb

– Vi träffades av en slump ett par gånger, sedan hade vi kontakt och vi pratade om att hon skulle komma och hälsa på mig i Oslo. Det är inte det lämpliga ögonblicket, sa jag; Jag är inte på mitt bästa just nu. Petter sa tidigare till Aftonbladet, “Hon sa att hon ändå kommer att komma på besök ett par dagar.”

Så fort Märta kom till Norge gick landet i lås. Vi delade ett hem i hundra dagar, och hon lämnade aldrig. Med henne kunde jag ta tankarna bort från de fruktansvärda händelserna som ägde rum. Om coronan levererade något positivt så var det Märta.

Idag hamnade “aggressiva” Gunhild, exfrun till Petter Stordalen, i ett stort bråk i Norge.

Hur lång tid har gått sedan Petter Stordalen och Märta Elander Wistén föddes?
Eftersom Petter Stordalen föddes 1962 och flickvännen Märta Elander Wistén föddes 1976 är åldersskillnaden mellan dem 28 år. Märta är bara två år äldre än norrmannens dotter.