Marie Olsson Nylander Syster

Marie Olsson Nylander Syster; I den här chatten tar Marie Olsson Nylander och hennes syster Susanne Westerdahl upp spektrat av livets väsentligheter. Marie är en välkänd tv-personlighet som har arbetat som designer, stylist och husrenoverare på Sicilien. Susanne, vi har nu nytta av att lära oss ännu mer än de klipp vi ser på TV. Premiären sänds den 2 februari, så markera era kalendrar!
Idag är en vacker och varm dag på Höganäs. I SVT-programmet Husdrömmar 2012 hälsar Marie Olsson Nylander gästerna välkomna i dörren till det tjusiga gula 1800-talshuset hon och maken Bill rustade upp till den så kallade Kaptensvillan.

Marie Olsson Nylander Syster

Husdrömmar Sicilia återvänder för en andra säsong för att dokumentera Marie och Bills ansträngningar att återställa ett palatslikt 450 kvadratmeter stort trevåningshus från slutet av 1700-talet till sin forna glans. Det är samma gamla sak: död, förstörelse, lycka, tricks och blod. Marie beklagar att levnadskostnaderna har tredubblats sedan italienarna ser oss som otroligt rika sedan vi blivit superstjärnor.

Skönheten, som Marie uttrycker det, är hisnande

Nästa säsong kommer Bill och Marie att arbeta med ett antal olika ansträngningar. Både den stora, färgglada trädgården där blod och vilda apelsiner blommar och de två terrassrummen med utsikt över hamnen städas upp.

På grund av gräsmattans komplexa natur har vi haft svårt att få pengarna att gå ihop. Marie sa att det är ganska kostsamt att flytta byggmaterial och träd genom de trånga gatorna.De har också stött på problem med de italienska myndigheterna. Att ha en trädgård i det historiska distriktet Termini Imerese är sällsynt, därför har trädgården utsetts till ett kulturarv.

See also  Edward Bloms Okonventionella Liv En Kulinarisk Äventyrare

Odd Mollys Skapande Kraft, Marie Olsson Nylander

Marie Olsson Nylander Syster

Möt Marie Olsson Nylander, dekoratören, designern och stylisten som också är kreativ chef för Odd Molly. Marie har vid 48 års ålder börjat på en väg som kombinerar hennes långa yrkeserfarenhet med ett rikt och givande privatliv.

Marie, som bor i kaptensvillan i Höganäs, är inte en som accepterar status quo. Nya upplevelser, resor och förbättringar av hennes rosa kråkpalats, Palazzo Cirillo, på Sicilien, fyller hennes liv som målarfärg på en duk.

Marie värdesätter sin roll som mamma och hustru över allt annat. Hennes familj – maken Bill och deras fyra barn – ger henne stabilitet i konst- och designvärldens virvelvind. Instagramanvändaren @marieolssonnylander ger ett fönster in i Maries liv genom en noggrant underhållen visuell journal över hennes estetiska preferenser, resor och glada stunder med vänner och familj.

I sin nuvarande roll som Creative Director på Odd Molly gör Marie Olsson Nylander vågor i den kreativa verksamheten genom att ge företaget hennes signaturstil och vision. Maries karriär har definierats av hennes förmåga att tänka utanför ramarna och hennes förmåga att upptäcka det ovanliga.

– Det är vattenbrist på Sicilien, så det blir ingen stor pool, utan bara en liten att svalka sig i, säger Marie.

Renoveringsprojektet fortsätter att se nya problem uppstå. Tyvärr sätter det bara Marie igång. Hon är en tuff projektledare som guidar och ger råd till sitt italienska byggteam eftersom hon tycker om en bra utmaning. De anser mig vara lite konstig. Kvinnor i Italien tenderar att klä sig moderiktigt, med utmärkta skor och hår. Jag dyker upp och ser ut som en slask i snickarbyxorna, skämtar hon.

Marie Olsson Nylander Syster
Marie Olsson Nylander Syster

Marie Olsson Nylander slappar hemma i Höganäs på de plyschiga, lurviga soffkuddarna medan hennes Shar Pei, Bosse, väntar på att hennes mamma ska göra något mer intressant. Marie och hennes enorma familj har varit med i flera säsonger av SVT:s Husdrömmar och Husdrömmar Sicilien, där hon fängslar tittarna med sina storslagna ambitioner och snabba tal. Hon är nu kreativ chef på Odd Molly, ett företag inom ett helt annat område. Marie, en självutnämnd “textilsnob”, har alltid haft en svag punkt för mode, men hon har aldrig varit en som följt de senaste trenderna.