TV4 exploderar Gunilla Persson på Mauri

TV4 exploderar Gunilla Persson på Mauri.; TV4:s “Mauri – vad hände sedan?” sänds varje måndagskväll, och i det kommande avsnittet åker programledaren Mauri Hermundsson, 28 år, till Los Angeles för att träffa Gunilla Persson, 64 år, föremål för en realityprofil.

TV4 exploderar Gunilla Persson på Mauri
TV4 exploderar Gunilla Persson på Mauri

Mötet blir dock inte riktigt som planerat.

På grund av Mauri Hermundssons förpliktelser vid Gunilla Perssons mamma Iris begravning idag fick deras planerade samtal om Gunillas liv skjutas upp.

Det är sant att det eller det har hänt. Mauri Hermundsson uppger i programmet att Gunillas mamma Iris gick bort för några veckor sedan, och att jag blev inbjuden att närvara vid begravningsgudstjänsten av någon anledning snarare än att träffa Gunilla.

Avsnittet börjar med att Hermundsson är med på begravningen i kyrkan och går sedan vidare till mottagningen hemma hos Gunilla Persson. Hollywoodfrun Maria Montazami var där och hon är 57 år gammal. Mauri Hermundsson var charmad av hennes amatörföreställning av Janssons frestelse. Han vill veta vad andra människors intryck av maten är, så han lyckas övertala dem att ge positiv feedback. Detta sker i programvaran.

Efter att programmet sänts ventilerade Gunilla Persson sina frustrationer över det på Instagram och riktade sig till Mauri Hermundsson.
Vid mottagningen till min mammas ära efter hennes begravning, umgicks Maui med mina kompisar och drog några praktiska skämt. Gunilla Persson hävdar: “Han vanärar därmed minnet av mamma.”


I sin artikel erkänner Gunilla Persson också att hon var ytterst ansvarig för programmets korthet.

“Dessutom fick jag kämpa för att få funktionen rättad eftersom den var falsk och det påstods att jag gick ut och åt middag med Mauri samma natt som mamma begravdes!” .
Jag blev sjuk efter att ha ätit där.

See also  Husdrömmar Dokumentär Att Bära Ett Hus

Dessutom hävdar Gunilla Persson att hon blev “straffad” av producenterna för att ha gjort ändringarna i programmets manus. Hon tycker att Erika Perssons dotter borde betala priset för att en scen där hon sjunger på sin pappas begravning borde ha kortats ner.

Mer än en minuts tid minskade till bara 16 sekunder. Persson har tagit till Instagram för att högt undra “Vem gör det?”

Gunilla Persson och Mauri Hermundsson besökte en restaurang dagen efter begravningen som senare ansågs vara en av de värsta i Los Angeles. Efter att ha ätit på restaurangen blev Gunilla Persson sjuk av matförgiftning.

Mauri Hermundsson säger i programmet att Gunilla inte har någon aning om att tuggan hon ska ta kommer att ge henne historiens värsta matsjuka.

Mauri svarar på Gunilla Perssons kritik.

TV4 exploderar Gunilla Persson på Mauri

Nu tar Mauri Hermundsson upp de punkter Gunilla Persson tog upp i sin kritik. Det är väldigt dåligt att hon har en så pessimistisk inställning till livet, men man ska nog strunta i vad hon säger. Han hävdar att folk kan bilda sig en egen uppfattning efter att ha sett programmet.

Det är en idé om att jag fortfarande har problem med att linda huvudet runt. De flesta tittare kommer att förstå vad jag menar när jag säger att programmet är förtjusande och inte alls nedsättande mot henne eller hennes nära och kära. Han utarbetar med att notera att hon har diskuterat saken länge med producenten, har sett programmet och fått godkännande att göra ändringar.

Projektledare för “Mauri – Vad hände då?” Gustav Carlsson ger sina tankar om scenariot som helhet.

Gunilla var verkligen omtänksam att ta sig tid att prata med oss och skicka en inbjudan till sin mammas begravning. Gustav Carlsson, TV4-programmets projektledare, sa att det var hemskt om hon var missnöjd med slutresultatet eftersom hon fick chansen att utvärdera och godkänna de roller hon spelade. Som svar på om Gunilla Persson var lätt att arbeta med i studion eller inte, svarade Mauri Hermundsson: “Inte den lättaste personen.”

See also  Svenska Barnprogrammet Anki och Pytte

Inför premiären av “Mauri – vad hände då?” Hant intervjuade Mauri och frågade om hennes tid i studion med Gunilla Persson. Mauri svarade genom att relatera händelsen till Hant. Enligt honom var det inte det lättaste i världen att göra.